Нови книги

Новини

Заповядайте на премиерата на "От Рио до Кейптаун" от Йордан Колев

Заповядайте на премиерата на

Издателство "Прозорец" има удоволствието да ви кани на представянето на "От Рио до Кейптаун. Едно приключение в Южния Атлантик" от Йордан Колев!

~ За книгата:

Загърбвайки лукса и удоволствията на уседналия живот, осемнадесет авантюристи се събират в екипажа на ветроходната яхта УНИЦЕФ. Дни наред те понасят крайно спартански условия, за да участват в единствената околосветска регата за аматьори. 

Тези мъже и жени заедно посрещат рисковете на приключението в Южния Атлантик. Води ги голямата цел – първи да прекосят океана по пътя на клиперите.

~ За автора:

Йордан Колев е професионален пилот на „Боинг 767“. Изпълнявал е полети на пет континента. Дълги години е работил във Виетнам и на остров Мавриций, а в свободното си време кара мотор, плава на яхта и пише. 

~ Владимир Зарев, модератор на събитието:

„Освен прекрасните си художествени качества „От Рио до Кейптаун“ притежава огромна познавателна стойност, читателят ще научи много любопитни подробности за света, събран на една яхта, за хората в нея, за океана, а навярно и за себе си. Книгата се чете леко, с нарастващо удоволствие, сякаш е талантлив и изпълнен със смисли приключенски роман.“

Книгата ще се продава на място.

Ще ви очакваме!